ГРУвця Александрова захищатиме новий адвокат - ЗМІ

ГРУвця Александрова захищатиме новий адвокат - ЗМІ

Фото: Фото Валентини Мудрик/ТСН

Він замінить раптово зниклого Юрія Грабовського.

Новим захисником російського ГРУвця Олександра Александрова може стати київський адвокат Валентин Рибін, який замінить раптово зниклого Юрія Грабовського.

Про це повідомляє Новая газета.

За даними видання, захисниця ще одного ГРУвця Єрофєєва Оксана Соколовська і російські консули домовилися про участь Рибіна в процесі.

Адвокат готовий включитися в процес вже в понеділок, 21 березня. У нього є ордер і підписаний дружиною Олександра Александрова договір на надання послуг захисника. Сам Рибін не підтвердив і не спростував цю інформацію.

"Давайте, будь ласка, дочекаємося понеділка", - сказав він виданню.

Варто зазначити, що Валентин Рибін є адвокатом росіянина Олега Хлюпіна, якого прокуратура України також звинувачує в роботі на російське ГРУ. Суд над ним проходить в Старобільському суді Луганської області.

Поліція та юристи розшукують адвоката Юрія Грабовського, який захищав російського ГРУшника

Поліція та юристи розшукують адвоката Юрія Грабовського, який захищав російського ГРУшника

Нагадаємо, Національна поліція України почала розшукувати зниклого адвоката ГРУвця Олександра Александрова Юрія Грабовського. За словами головного спеціаліста відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області Дар'ї Ярчук, місцезнаходження Грабовського не відомо з 5 березня.

9 березня Грабовський повинен був з'явитися на засідання суду по справі Александрова і Єрофєєва, однак через його відсутність засідання було перенесено.

Адвокат Оксана Соколовська, яка захищає інтереси іншого росіянина Євгена Єрофєєва, пов'язує його зникнення саме зі справою росіян. Разом з Грабовським зникли і матеріали, підготовлені для захисту Єрофєєва і Александрова, заявила Соколовська.

Пізніше Юрій Грабовський повідомив в Facebook, що покинув Україну. Проте знайомі адвоката у коментарях до повідомлення сумніваються, що пост був написаний Грабовським.

Повʼязані теми:

Наступна публікація