Хакери за Плотницького та Захарченка привітали жителів Донбасу з Днем Незалежності

Хакери за Плотницького та Захарченка привітали жителів Донбасу з Днем Незалежності

Фото: Getty Images

У зверненні ватажки окупованих територій сподіваються найближчим часом приєднається до України.

Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності сепаратистський сайт "МЗС ДНР" привітав Донбас від імені ватажків "ЛНР" і "ДНР".

Заяву з привітаннями було опубліковано на офіційному сайті сепаратистів.

У ньому вони повідомляють, що "Русский Мир" обдурив жителів і наразив їх у злидні і війну.

"Шановні жителі Донбасу! 24 серпня 2016 року виповнюється 25 років з дня відокремлення України від Союзу Радянських Соціалістичних Республік!

У 2013 році наші з українцями дороги стали розходиться. Русский Мир пообіцяв нам багато чого. Але з його приходом Донбас повалений в безодню війни і злиднів. На жаль, замість обіцяного добробуту біло-синьо-червоний союз кольорів прапора Російської Федерації приніс на землі Донбасу горе і розруху", - йдеться в повідомленні.

На сайті також сказано, мовляв, що ватажки жалкують про те, що відбувається і сподіваються про якнайшвидшому приєднанні окупованих територій до складу України.

"Нам важко це говорити, але правда така, що Росія в черговий раз зрадила нас – людей, що довірилися їй, і прикриваючись нашими спинами відібрала території, заводи і фабрики, шахти і поля. Бажаємо, щоб вже в цьому році народ Донбасу знову знайшов мир у складі України", - йдеться в повідомленні МЗС ДНР".

При цьому додали, що "Сподіваємося, що наступну річницю Дня Незалежності України Ми будемо святкувати разом, на Українському Донбасі!".

В кінці повідомлення йде підпис від "Голови Донецької Народної Республіки Олександра Захарченко" та "Голови Луганської Народної Республіки Ігоря Теслярської".

Нагадаємо, 24 серпня, у центрі окупованого Донецька, в День незалежності України прозвучав національний гімн. Музика звучала на перетині вулиці Артема і Таманського проспекту з динаміків. Відтворення гімну було знято на відео. На ньому видно як перехожі здивовано обертаються і шукають звідки грає гімн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація