У Харкові двоє підлітків застрягли у підземному бункері

У Харкові двоє підлітків застрягли у підземному бункері

У Харкові двоє підлітків застрягли у підземному бункері

Підлітки не постраждали. / Фото: Facebook/ГУ ДСНС України у Харківській області

Завдяки оперативним діям рятувальників, їх врятували.

У середу, 2 березня, харківські рятувальники дістали двох підлітків з підземного бункеру. Завдяки оперативним діям рятувальників, вони не постраждали.

До харківської Служби порятунку "101" о 19:32 надійшло повідомлення про те, що двоє підлітків потрапили у підземний бункер, розташований на території медичного комплексу.

Двоє хлопців віком 20 та 16 років та 15-річна дівчина потрапили до підземного бункера через колектор водоводу. Однак, на водогоні сталася аварія і колектор почало затоплювати, тому підлітки не могли вибратися назовні.

20-річному хлопцю вдалося подолати 4 метри висоти та вилізти назовні через вертикальну шахту бункера. Опинившись у безпеці, він викликав Службу порятунку.

За словами працівників ДСНС, підлітки стояли на краю плити перекриття, на якій було обмаль місця. Вони могли спіткнутися та отримати важкі травми.

Завдяки штурмовій пожежній драбині, яку подали працівники Служби порятунку, один з рятувальників спустився до підлітків з рятувальною мотузкою. Спочатку він витягнув дівчину, а потім і хлопця. Підлітки не постраждали.

Нагадаємо, раніше запорізькі рятувальники зняли з криги 30 рибалок. Інцидент стався на Каховському водосховищі – тонкий лід раптово відколовся й людей почало відносити від берега

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація