Хто стане улюбленцем маленьких українців. Дивіться онлайн фінал пітчингу Книголав

Хто стане улюбленцем маленьких українців. Дивіться онлайн фінал пітчингу Книголав

Сьогодні журі оголосить переможця проекту.

У п'ятницю, 18 березня, у Hub 4.0 у Києві відбудеться фіналу пітчингу Книголав. З 12:20 ТСН.ua наживо транслюватиме цю подію.

10 фіналістів представлять на розсуд журі допрацьовані роботи у такому форматі: 5 хвилин на презентацію та 5 хвилин на запитання-відповіді.

Після презентацій, журі у закритому форматі обговорить роботи фіналістів та оголосить переможця.

Нагадаємо, що учасники змагаються за можливість надрукувати свою книгу накладом 15 000 екземплярів у видавництві "Основи" та авторський гонорар у розмірі 15 000 гривень.

Окрім того, переможна ідея згодом перетвориться на мультфільм, а три роботи будуть геймифіковані на найбільшому хакатоні – Media Hack Weekend 2016.

На захисті робіт буде присутнє журі Книголава: Світлана Павелецька, PR директор 1+1 медіа, Дана Павличко, власник і директор видавництва "Основи", Семен Горов, режисер, Іванна Найда, генеральний продюсер телеканалу ПЛЮСПЛЮС та Бігуді, Марина Гуменюк, дитячий психолог, Катерина Бабкіна, письменниця.

Протягом двох місяців за перебігом конкурсу спостерігала вся Україна. Майже 100 000 реєстрацій на сайті, 800 конкурсних заявок, 341 із яких пройшли модерацію та були опубліковані на сайті для голосування. Щодня сайт відвідували тисячі унікальних користувачів. Конкурс привернув увагу як письменників-початківців так і тих, хто вже відомий дітям своїми творами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація