Ікра красна!

Під Новий рік ТМ "Шаланда" почала трансляцію телевізійних сюжетів про те, як правильно обрати червону ікру.

Під новорічний сезон ТМ "Шаланда" почала трансляцію циклу навчальних споживацьких телевізійних сюжетів "Як правильно вибрати червону ікру".

Сьогодні, коли часи дефіциту вже давно пройшли, а супермаркети пропонують червону ікру багатьох російських та навіть українських виробників, звичайному покупцю легко розгубитися.

В своїх сюжетах "Шаланда" розказує, що основними критеріями вибору якісної червоної ікри є не надписи на банках (місце, дата та нормативний документ розфасування), а відповідність зовнішнього вигляду, смаку та запаху вимогам до ікри першого ґатунку.

Червона ікра
Червона ікра "Шаланда"
Важливо, щоб ікринки були цілими, чистими, пружними, однаковими за кольором та розміром, від одного виду риб, без лопанця, легко відділятися одна від одної, з сухою або ледь вологою поверхнею. Смак та запах ікри повинні бути приємними та характерними виду риб, з якої її добуто (горбуша, кета, нерка).

Купуючи ікру до новорічного столу, краще вибирати ікру перевіреного виробника, та не ризикувати святковим настроєм гостей та здоров’ям сім’ї.

Веселих та смачних свят!

http://ikra-shalanda.com.ua/ru/page/preemuchestva

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: