"Інтер" висунув вимоги до правоохоронців

"Інтер" висунув вимоги до правоохоронців

Фото: УНІАН

Канал вимагає відновлення правопорядку.

Телеканал "Інтер", у будівлі якого учора спалахнула пожежа, вимагає від правоохоронців рішучих дій щодо розблокування телеканалу, відновлення законності та правопорядку.

Про це йдеться в офіційній заяві канала.

"Телеканал "Інтер" подав у Генеральну прокуратуру України, Міністерство внутрішніх справ, Службу безпеки України, Національну поліцію України заяву про скоєння злочину у вигляді перешкоджання законній професійній діяльності журналістів", - йдеться у ньому.

Канал підкреслює, що з 9.00 ранку 5 вересня біля центрального офісу "Інтера" проходить незаконна акція з блокування роботи телеканалу. Зокрема, група в кількості не менше 50-ти осіб перекрила в'їзд та виїзд на телеканал і перешкоджає доступу журналістів та співробітників "Інтера", а також інших компаній "Інтер Медіа Груп" до своїх робочих місць.

"Інтер" вимагає від правоохоронців рішучих дій щодо розблокування телеканалу, відновлення законності та правопорядку", - додають на каналі.

Нагадаємо, напередодні від пожежі постраждало приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення. До пожежі декілька чоловік підпалили під офісом телеканалу шини і скандували "Інтер — агент Москви".

Вчора в ефірі ТСН.Тиждень Арсен Аваков заявив, що серед затриманих пікетувальників під стінами офісу телеаналу "Інтер" є колишні бійців 30 бригади ЗСУЗа його словами, приблизно о 16:00 мітингувальники прийшли до стін "Інтеру" з протестом проти проросійської позиції каналу. В результаті сутички з охороною телеканалу в приміщенні спалахнув відкритий вогонь.

Пожежа на "Інтері": підпал або провокація

Пожежа на "Інтері": підпал або провокація

Повʼязані теми:

Наступна публікація