Ірина Крашкова про Дрижака: Я коли його бачу, по мені ніби струм проходить

Ірина Крашкова про Дрижака: Я коли його бачу, по мені ніби струм проходить

Крашкова каже, що від одного погляду на Дрижака її почало трусити / Фото: ТСН.ua

29-річна мешканка Врадіївки не розуміє, "як таких звірів носить земля".

Постраждала від побиття і зґвалтування 29-річна мешканка Врадіївки Ірина Крашкова в інтерв'ю ТСН розповіла про свої стосунки з тими, кого назвала нападниками, передбачення про нещастя і очну ставку з капітаном Євгеном Дрижаком.

Ірина каже, що не може навіть здогадуватись про мотиви нападу на неї.

"Ми просто з ними не знайомі. Ми ніде не перетиналися і ніколи в компаніях не сиділи. А мотив – я не знаю. Справа в тому, що як і ту дівчину вбили - і теж мотиву не можуть найти. Я просто вважаю, що це по-звірячому виховані люди, і в яких немає ні грама ні співчуття, ні жалості", - пояснила жінка.

Ірина Крашкова запевнила, що не була знайома з нападниками

Ірина Крашкова запевнила, що не була знайома з нападниками

Вона зазначила, що у Врадіївці Євгена Дрижака, лейтенанта Дмитра Поліщука та таксиста Сергія Рябіненка характеризують як "жорстоких людей".

"От вони просто як звірі. Все, що я пам'ятаю в їх очах – це злість і якийсь… я не знаю. Я просто такого не бачила ще в житті. Щоб людина була не людиною, а гіршою за звіра", - з жахом пригадує Крашкова.

"Щоб ми десь спілкувались чи в нас якісь були неполадки чи неприємності до цього – то ми просто ніколи не спілкувались", - наголосила вона.

Ірина також розповіла, що до неї в лікарню приходила мама 15-річної Аліни, жорстоко вбитої у Врадіївці два роки тому.

"Вона подивилась і каже – у моєї Аліни покійної були такі самі травми. І вже коли я лежала в лікарні, родичі все згадували, коли приїздили екстрасенси у Врадіївку. Екстрасенс тоді на питання мами Аліни про те, хто це зробив, сказала, що це люди в погонах, що через кілька років буде подібне звірство, але дівчинка буде жити. Але потім їх всіх просто посадять", - каже жінка.

Щодо чуток про міліцейський бордель у Сировому і ймовірність того, що її везли туди, Ірина запевняє - нічого про це не знає.

"Я не знаю, куди мене везли. Я знаю, що мене завезли в лісосмугу. А куди вони думали везти чи як і кого раніше возили – я про це не знала. Якщо чесно, я чула тільки, що Дрижак десь переховується в Сировому, після того, як заява була написана на всіх них. То він десь переховувався, десь в якійсь хаті в Сировому. А де саме, я не в курсі", - каже вона.  

Також жінка пояснила, чому не погодилась на очну ставку з Дрижаком.

"Заходить слідчий, каже, що зараз очна ставка. Добре, він заходить, оцей ґвалтівник мій, я сиджу, у мене все тіло трусить. Я на нього дивлюсь і не можу. Струм просто по ногах, по руках", - каже Ірина.

"Ми сидимо з Наташею, моєю невісткою, і він зайшов зі своїм адвокатом. Слідчий пред'являє права, представляє Дрижака і його адвоката. А ми сидимо – без адвоката. Я в шоці, як можна так відноситись... Для того, щоб зробити очну ставку, треба щоб був адвокат. Без адвоката цього взагалі не робиться... Це все так виглядало абсурдно. І смішно. І ми просто одразу відмовилися від цієї очної ставки", - пояснила вона.

Справи про зґвалтування на Миколаївщині об’єднають в одну

Справи про зґвалтування на Миколаївщині об’єднають в одну

Коли ж буде очна ставка, Ірина пояснила, що визначиться пізніше.

"Коли узгодимо зі своїм адвокатом. Коли стане трохи легше, бо ви розумієте, я його тільки бачу, в мене все тіло тремтить. Ніби по мені струм проходить. Я не знаю, як такі звірі ходять, як їх носить земля", - обурена жінка. 

Нагадаємо, 26 червня на Миколаївщині зґвалтували і жорстоко побили молоду жінку. Троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, яка поверталася з дискотеки, і вивезли її у лісосмугу біля села Сирове.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та капітан Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко.

Поліщук та Рябиненко були взяті під варту, у третього фігуранта справи начебто знайшлося алібі. Однак місцеві жителі вийшли на протести, вимагаючи затримати Дрижака. Під час протестів розгнівані люди розгромили відділок міліції. Врешті Дрижака затримали, суд ухвалив рішення про його арешт до 15 серпня.

Кореспондент ТСН Ольга Параскун

Повʼязані теми:

Наступна публікація