Із Харкова до Вінниці запустять двоповерховий поїзд

Із Харкова до Вінниці запустять двоповерховий поїзд

Фото: Войцех Балчун / Facebook

Він почне курсувати з четвертого листопада.

Вже з четвертого листопада на маршруті Харків-Київ-Вінниця пасажири зможуть подорожувати швидкісними двоповерховими поїздом.

Про це повідомляє "Укрзалізниця"

Поїзд курсуватиме щодня, крім вівторків.

Із Харкова поїзд Інтерсіті №719 "Харків – Вінниця" вирушатиме о 05:52 та прибуватиме до Вінниці о 13:55. У зворотному напрямку поїзд №720 "Вінниця – Харків" вирушатиме о 15:27 та прибуватиме до Харкова о 23:50.

"Крім обласних центрів, нове якісне сполучення отримають мешканці та гості Люботина, Миргорода, Ромодана, Лубен, Гребінки, Яготина, Борисполя, Фастова, Попільні, Козятина. Графік руху розроблений таким чином, щоб забезпечити максимально зручне сполучення мешканцям зазначених міст зі столицею", - йдеться у повідомленні.

За цим графіком поїзд курсуватиме до 10 грудня, після чого він продовжить курсування за новим графіком руху поїздів, який вводиться з 11 грудня.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" планувала запустити до Львова двоповерховий потяг SkodaПро це заявив очільник "Укрзалізниці" Войцех Балчун. Двоповерховий електропотяг Skoda повинен був вийти на маршрут 1 листопада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація