Ізраїль готовий працевлаштувати 20 тисяч українських будівельників

Ізраїль готовий працевлаштувати 20 тисяч українських будівельників

Фото: pixabay.com

Експерти анонсують, що в Ізраїлі українським штукатурам і плиточникам платитимуть 40 тисяч гривень.

Держава Ізраїль у рамках угоди про тимчасове працевлаштування громадян України збирається прийняти на роботу 20 тисяч українських робітників у галузі будівництва.

Відповідно, Тель-Авів готовий надати 20 тисяч віз спеціалістам з України, які працюють з будівельними конструкціями і металами, а також плиточникам і штукатурам. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Процедура відбору робітників буде проводитися спільно з ізраїльськими та українськими експертами на базі Державної служби зайнятості. Подання документів та складання іспиту для одержання робочої візи можлива в будь-якому обласному центрі зайнятості", — йдеться в повідомленні.

Крім того, ізраїльські політики анонсували наступний крок співпраці з Україною — це підготовка угоди про працевлаштування українських доглядальниць.

За данимим експерта з працевлаштування Тетяни Пашкіної, в Ізраїлі будівельникам будуть платити вдвічі більше, ніж у Польщі — 40 тисяч гривень замість 20 тисяч.

Нагадаємо,  16 листопада, Верховна Рада України ратифікувала угоду про тимчасове працевлаштування українців у Ізраїлі. Згідно з цією угодою, українські робітники в Ізраїлі матимуть рівні права з місцевими працівниками.

Експерт із працевлаштування розказала про особливості роботи за кордоном

Експерт із працевлаштування розказала про особливості роботи за кордоном

Повʼязані теми:

Наступна публікація