Кабмін не схвалив рекомендованого очільника "Борисполя": оголосять новий конкурс

Кабмін не схвалив рекомендованого очільника "Борисполя": оголосять новий конкурс

Фото: Reuters

Кандидатуру Солончука відхилили.

Кабінет міністрів України не погодив призначення Юрія Солончука на посаду керівника аеропорту "Бориспіль". Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

"Проти кандидатури Юрія Солончука, який наразі обіймає посаду голови державного авіаційного підприємства "Україна", виступили незалежні члени номінаційного комітету Кабінету міністрів, яким він був відібраний для призначення в аеропорт "Бориспіль" ще у листопаді 2015 року, проте й досі не був призначений на цю посаду", - йдеться у повідомленні відомства.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що докладе всіх зусиль, аби новий конкурс було проведено якнайшвидше. Нині обов'язки керівника аеропорту виконує Євген Дихне, який також брав участь у конкурсі з відбору нового керівника аеропорту, проте не пройшов до фінальної частини і намагався оскаржити результати через суд.

Нагадаємо, на посаду очільника "Борисполя" претендували 17 кандидатів, з яких відібрали саме Солончука. Експерти авіації пов'язували його ім'я з колишніми бізнес-партнерами сина екс-президента Віктора Януковича.

Повʼязані теми:

Наступна публікація