Канал "Квартал TV" припинив супутникове мовлення у відкритому доступі

Канал "Квартал TV" припинив супутникове мовлення у відкритому доступі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Для захисту свого контенту телеканал обрав систему Verimatrix.

Телеканал "Квартал TV" 20-го січня припинив супутникове мовлення у відкритому доступі і закрив свій сигнал системою умовного доступу. Для захисту свого контенту телеканал обрав одне з кращих рішень на ринку - систему Verimatrix (версія VCAS 4.0 for DVB).

Система умовного доступу Verimatrix забезпечує високий рівень захисту контенту (advanced security), широкий набір функцій, а також інструментарій для протидії незаконному використанню контенту та боротьби з піратством.

В обраному телеканалом "Квартал TV"рішенні використовується технологія безкарткового клієнта - для декодування сигналу використовуються CAM модулі без смарт-карт. Для декодування сигналу телеканалу достатньо отримати від компанії-дистриб'ютора САМ модуль Verimatrix і встановити його в будь-якому супутниковому приймачі з CI/CI+ слотом. САМ модулі Verimatrix також сумісні з професійними IRD супутниковими приймачами.

Використання САМ модулів як декодувального пристрою дозволяє підвищити захищеність контенту, а також зручність використання для провайдера, оскільки САМ модуль можна відразу встановлювати в супутниковий приймач-декодер (головну станцію) для отримання як аналогового, так і цифрового сигналів.

"Квартал TV" – це цінний та якісний контент, який тепер надійно захищається. Такий крок був початково передбачений стратегією розвитку каналу. Переконаний, що це рішення зробить канал більш привабливим для провайдерів", - зазначив директор напрямку платного телебачення 1+1 медіа Ярослав Пахольчук.

Телеканал "Квартал TV" транслює свій сигнал через супутник Астра4А 4.8 ⁰E. Карта покриття супутника забезпечує стабільний і якісний прийом сигналу у всіх країнах Європи. Для абонентів супутникового телебачення перегляд телеканалу "Квартал TV" є можливим у складі пакетів супутникових операторів Viasat та Xtra TV.

Параметри супутникового прийому сигналу "Квартал TV":

Супутник - Astra 4A;

Орбітальна позиція - 4.8°E

Частота - 11766 МГц;

Символьна швидкість - 27,5 Мсимв/с;

Поляризація - горизонтальна (H);

FEC - ¾;

Модуляція - DVB-S (QPSK).

Нагадаємо, телеканал "Квартал TV" почав мовити у серпні 2016 року і є спільним проектом Студії "Квартал 95" і "1+1 медіа". Це розважальний канал, орієнтований на молоду аудиторію з почуттям гумору, що веде активний спосіб життя. Цільова аудиторія каналу – глядачі віком 14-49 років. Програмна сітка каналу сформована з популярних в Україні та в світі шоу, фільмів і серіалів, анімаційних проектів Студії "Квартал 95", а також спеціально придбаного контенту західних виробників.

Повʼязані теми:

Наступна публікація