Коханівського викликали на допит за погроми у російських банках

Коханівського викликали на допит за погроми у російських банках

Коханівського викликали на допит за погроми у російських банках

У столиці потрощили два відділення банків РФ / Фото: Громадське ТБ

МВС викликає добровольця як підозрюваного.

Сьогодні, 24 лютого, слідчі Міністерства внутрішніх справ України допитають Миколу Коханівського щодо подій 20 лютого. Як повідомляє кореспондент ТСН, повістку комбат вже отримав.

МВС розслідує причетність Коханівського до погромів у російських банках. Як відомо, комбата бачили серед чоловіків, які влаштували безлади у приміщеннях. Однак, пізніше ОУН відхрестився від цих подій.

Як уже повідомлялося, співробітники поліції вже встановили десятьох учасників атак на російські банки у Києві. Це жителі столиці 1998 і 1999 років народження.

Нагадаємо, 20 лютого у день вшанування героїв Небесної сотні радикально налаштовані активісти спочатку прийшли під стіни Адміністрації президента, а потім вирушили центром столиці трощити вікна в офісах тих компаній, які, на їхню думку, фінансують бойовиків на Донбасі.

Першим був офіс компанії СКМ мільярдера Ріната Ахметова. А дорогою до "Сбербанку Росії" біля станції метро "Арсенальна" розтрощили ще й відділення російського "Альфа банку" на Хрещатику. І якщо офіс Ахметова та "Сбербанку" охороняли українські правоохоронці, то в "Альфа банк" активісти зайшли без перешкод та громили все, що попадалося під руку.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація