Керрі після переговорів з Путіним побачив можливість врегулювання конфлікту на Донбасі

Керрі після переговорів з Путіним побачив можливість врегулювання конфлікту на Донбасі

Фото: Reuters

Тим не менш, в Кремлі відзначили, що залишається ряд невирішених питань.

Держсекретар США Джон Керрі за підсумками перемовин з президентом Росії Володимиром Путіним заявив, що є шанси на врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це він повідомив сьогодні, 15 липня, на переговорах з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, передає Інтерфакс.

"Ми провели продуктивні переговори з президентом Путіним. Я йому вдячний за це, але нам належить виконати багато домашньої роботи, і я думаю, що є всі можливості, щоб забезпечити реальне врегулювання (ситуації в Україні – ред.)", - сказав Керрі.

За його словами, між Москвою і Вашингтоном залишаються деякі невирішені питання, але він висловив сподівання, що в ході сьогоднішніх переговорах вони будуть усунуті. Він також зазначив, що його вчорашня розмова з Путіним була "надзвичайно прямою та відвертою".

Своєю чергою, в Кремлі відзначили, що залишається ряд невирішених питань.

"Бесіда була продовженням спілкування, яке досить конструктивне, відверте і деталізоване. Разом з тим, поки залишається багато питань, пов'язаних з реальною взаємодією в ході виконання операції в Сирії", - повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін на зустрічі з держсекретарем США Джоном Керрі, що проходить в Кремлі, зазначив взаємні зусилля двох країн у врегулюванні конфліктів.

Путін також висловив сподівання, що про результати консультацій у Москві доповідатимуть американського лідера Барака Обами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація