Кількість жертв пожежі в Одесі зросла до шести

Кількість жертв пожежі в Одесі зросла до шести

В реанімації померла ще одна дитина.

В Одесі в реанімації помер 9-річний хлопчик, який отруївся чадним газом напередодні ввечері під час пожежі в багатоповерхівці. Таким чином жертв трагедії стало шестеро, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На лавці біля під'їзду, де мешкала родина, від ранку лежать квіти та іграшки – в пам'ять про загиблих їх несуть сюди одесити. Трагедія забрала життя матері, її 11-річної донечки та чотирьох синів – дев'яти, семи, чотирьох та двох років. "Це страшне горе. Важко навіть усвідомити", - зізнається друг родини Валерій Музичук.

В Одесі в реанімації помер дев'ятирічний хлопчик, який отруївся чадним газом

В Одесі в реанімації помер дев'ятирічний хлопчик, який отруївся чадним газом

За попередніми даними, вся родина вчаділа. Версію щодо паління відкинули одразу – батьки були людьми релігійними, алкоголю та цигарок в оселі бути не могло. Пожежа спалахнула у дитячій спальні – за однією з версій, діти бавилися із запальничкою. Вогонь знищив постільну білизну та тумбочку. Ніхто з членів сім'ї не отримав опіків, але наслідки нібито невеликої пожежі – жахливі. Уся родина отруїлася чадним газом. Сусіди кажуть, що квартира була повна чорного диму. "Чадний газ – він має таку властивість, що люди задихаються просто уві сні", - пояснює представник ДСНС Андрій Мельник.

Батька доправили в реанімацію в стані коми. Тільки сьогодні вдень він прийшов до тями. "На даний момент він відносно стабільний, але залишається вкрай важким", - зізнається завідувач відділенням інтенсивної терапії Одеської ОКЛ Володимир Регавов. Чотирьох малюків винесли з квартири ще живими, але до реанімації довезли лише одного хлопчика – у стані клінічної смерті. Урятувати його життя медики не змогли, близько другої години дня він помер. 

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація