Кива показав журналістам довідки, що він не псих і не наркоман

Головний наркоборець України заявляє, що він повністю здоровий.

Голова департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива надав журналістам довідки про те, що він цілком здоровий і не перебуває на обліку у психіатра і нарколога.

За його словами, протягом останніх чотирьох місяців він пройшов серію обстежень, здав безліч аналізів, передає Страна.

"Першу довідку ще в грудні я отримав від військово-лікарської комісії. Трохи пізніше я звернувся в центральну військово-лікарську комісію, де пролежав 12 днів у стаціонарі. Мене кожен день обстежували, брали аналізи, тестували, задавали різні питання на логіку і розуміння ситуації. Ми надіслали у Харківський інститут запит - чи перебував я коли небудь на стаціонарі, і медики написали, що ні, тому довідка "ДНР" про те, що я психічно хворий - фейкова", - заявив Ківа в інтерв'ю виданню.

При цьому головний борець з наркозлочинністю додав: "Поки я здавав і збирав аналізи, я майже з'їхав з глузду, можна знову їхати на обстеження".

Нагадаємо, в Мережі з'явилось фото керівника департаменту боротьби із наркозлочинністю МВС Іллі Киви, на якому видно, як Кива розгулював по вагону поїзда з пістолетом у досить невимушеному вигляді

Окрім того, Кива заявив, що знає, хто з політиків та чиновників вживає наркотики. Він заявив, що наркотики вживають навіть і в правоохоронних органах. Зокрема, за його словами, кокаїн вживають деякі співробітники МВС та прокуратури.

Повʼязані теми:

Наступна публікація