Київські актори відзначили ювілей Богдана Ступки

Київські актори відзначили ювілей Богдана Ступки

Свічка на святковому торті згасла сама по собі.

Богданові Ступці виповнилося 75 років. Його ювілей відзначили колеги актора в театрі "Сузір'я", йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Друзі вирішили в цей день не сумувати, а радіти. За "здоров'я Богдана Сильвестровича навіть на тому світі" підняли келихи. У тортик поставили одну свічку, але вирішили її не задувати. Однак свічка погасла сама собою під час тосту. "Це він задув!", - вирішили друзі.

Геніальний актор та вільна людина: в 75-річчя Ступки рідні та шанувальники згадали майстра

Геніальний актор та вільна людина: в 75-річчя Ступки рідні та шанувальники згадали майстра

Артист театру Франка пішов із життя на 71-му році від важкої хвороби. В театрі колеги по цеху називали Ступку батьком. "Мало того, що він був геніальний актор, він ще був геніальною людиною, людиною з великої букви", - каже актор Павло Піскун.

Ступка вмів бути і суворим, і лагідним, але завжди справедливим. Ті, хто його знав, кажуть, що він був наче весь зітканий з протиріч, та саме це і робило його непересічною особистістю. Друзі кажуть, що він народився для сцени і був актором від Бога. У театр Франка ходили саме на Богдана Ступку.

Днями на його могилі було встановлено пам'ятник із дивною скульптурою. Її значення пояснили під час офіційної церемонії відкриття.

Кореспондент ТСН Олена Мацюцька

Повʼязані теми:

Наступна публікація