Колишній охоронець "Каравану" не впізнав в Мазурку вбивцю своїх колег - ЗМІ

Колишній охоронець "Каравану" не впізнав в Мазурку вбивцю своїх колег - ЗМІ

Ярослава Мазурка не впізнав охоронець "Каравану" / Фото: ТСН.ua

Павлу Феденкову показали фотографію можливого вбивці.

Охоронець Павло Феденков, який вижив після стрілянини в київському ТРЦ "Караван", не впізнав в Ярославі Мазурку стрільця.

Про це повідомили його близькі родичі.

За їхніми словами, Феденкову показували фотографії Мазурка, проте він не зміг його впізнати. "Вони показали йому фото, але він її не визнав", - зазначили рідні охоронця, пишуть "Вести".

При цьому слова слідчого з особливо важливих справ ГУ МВС Києва Руслана Могильного викликали критику матері Ярослава Мазурка Галини. Вона не згодна з тим, що її син був у поганих стосунках зі своєю дружиною і часто її ревнував. "Я плюну в обличчя йому - так і передайте! У Славіка з Людою були ідеальні стосунки. Звідки вони могли взяти, ревнивий він чи ні, Люда їм такого сказати не могла, я сьогодні у неї питала", - сказала Галина Мазурок.

При цьому в Кам'янці-Бузькій сусіди теж кажуть, що Мазурки не сварилися. "Вони з Людою приїжджали, трималися за ручки. А ось у школі він дійсно міг розлютитися, і зуби навіть комусь вибив", - говорить сусідка Маріанна.

Нагадаємо, 26 вересня в київському ТРЦ "Караван" на Оболоні охоронці гіпермаркету помітили чоловіка, який намагався вкрасти флеш-карту пам'яті. Для з'ясування обставин вони запросили його до підсобного приміщення. Під час бесіди чоловік дістав пістолет і розстріляв чотирьох осіб. Троє померли на місці. Один був госпіталізований з важкими вогнепальними пораненнями.

Крім того, слідство закрило справу про стрілянину в "Каравані". Однак Мазурок проходить ще у шістьох кримінальних справах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація