Колишньому віце-меру Одеси оголосили нову підозру

Колишньому віце-меру Одеси оголосили нову підозру

Фото: скриншот з відео

Прокуратура хоче тримати Орлова під вартою без можливості застави.

Колишньому першому заступнику голови Одеської ОДА і депутату Одеської міськради від "Опозиційного блоку" Олександру Орлову, якого напередодні випустили з-під варти за 8 млн грн, оголосили нову підозру.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області.

"29 вересня за результатами досудового розслідування оголошено про підозру колишньому першому заступнику голови Одеської обласної державної адміністрації у незаконному перешкоджанні проведенню мітингу із застосуванням фізичного насильства (ст. 340 КК України)", - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, Орлов у змові з іншими особами надав вказівки щодо силового припинення спеціально екіпірованими та озброєними особами мирного зібрання громадян 19 лютого 2014 року на площі перед будівлею ОДА.

Наразі прокуратура звернулася до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Нагадаємо, раніше Орлову висунули підозру в організації масових заворушень 19 лютого 2014 року. Тоді на журналістів і представників Євромайдану напали невідомі з палицями. Побиття сталося просто під будівлею обладміністрації. Підозрюваному визначили заставу в сумі понад 8 млн грн. Прокуратура вважає, що чиновник повинен залишатися під вартою без права внесення застави.

Повʼязані теми:

Наступна публікація