Компанія "Небесна Криниця" за чисте довкілля Реклама

Компанія "Небесна Криниця" за чисте довкілля

Компанія "Небесна Криниця" - лідер з виробництва та доставки води та кави, щороку  виступає партнером заходу та окрім прибирання довкілля допомагає свідомим громадянам втамувати  спрагу під час роботи.

Традиційно, за тиждень до травневих свят, компанія "Небесна Криниця" долучається до всеукраїнського прибирання  під гаслом "Зробимо Україну Чистою". Персонал компанії разом з тисячами свідомих громадян України виходить на масштабне прибирання.

Компанія "Небесна Криниця" - лідер з виробництва та доставки води та кави, щороку  виступає партнером заходу та окрім прибирання довкілля допомагає свідомим громадянам втамувати  спрагу під час роботи.

"Вода  Небесна Криниця  видобувається із природньої свердловини і ми як соціально відповідальна компанія, не можемо ігнорувати навколишнє середовище. Участь в проекті  "Зробимо Україну Чистою" для нас – це можливість власним прикладом вплинути на свідомість українців, зробити Україну чистою, а громадян – свідомими користувачами природніх ресурсів " - розповідає Євгенія Кривонос, директор з розвитку компанії "Небесна Криниця"

Тож, цього року  команда "Небесна Криниця" прибрала київський Гідропарк, та пригостила водою тисячі громадян, які розділили цю благородну місію.

Наступна публікація