Кореспондент ТСН.Тиждень Олексій Бобровников переміг у конкурсі "Честь професії"

Кореспондент ТСН.Тиждень Олексій Бобровников переміг у конкурсі "Честь професії"

Фото: ТСН.ua

Журналіст з циклом сюжетів про "сіру зону" обійшов решту 160 конкурентів.

Вчора, 22 квітня, в Києві відбулася церемонія нагородження переможців VII конкурсу професійної журналістики "Честь професії".

Олексій Бобровников здобув перемогу в категорії "Краще подання складної теми" за цикл сюжетів про "сіру зону" на Донбасі та загибель лідера однієї з мобільних груп по боротьбі з контрабандою у зоні АТО Андрія Галущенка.

Разом з Олексієм за звання автора найкращого журналістського матеріалу в номінації боролись ще 160 претендентів – це найбільша кількість робіт, подана в одній категорії. Загалом у конкурсі, що складався з восьми номінацій, взяли участь 912 робіт.

"Цикл сюжетів продовжується, так само, як і продовжуються трагедії, що відбуваються у "сірій зоні". Тому це не перемога, а спроба не дати забути трагедію, спробувавши перетворити її на перемогу", - прокоментував Олексій Бобровников.

Олексій Бобровников – журналіст, сценарист документальних стрічок, а також автор новел і оповідань. Має значний досвід роботи в друкованих ЗМІ, новинних агенціях та на телебаченні. В команді ТСН працює з 2013 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація