Краснов заявляє, що відео розмови з російським куратором - "100% фейк"

Краснов заявляє, що відео розмови з російським куратором - "100% фейк"

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

Азовець увесь час після звільнення був із побратимами

Очільник цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов сказав, що відео його розмови з російським куратором, яке напередодні оприлюднила СБУ, це "100 фейк".

Про це він заявив на прес-конференції, яку зібрав перед початком суду, де йому мають подовжити обирати запобіжний захід, повідомляє кореспондент ТСН. 

Хоча за його ж словами, він відео не бачив. 

Вчора Краснова випустили з камери СІЗО СБУ о другій ночі. За його словами, до лікарні не возили, а весь час після звільнення був із побратимами. Ні з адвокатом, ні з лікарями не бачився. 

Напередодні СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання. СБУ, своєю чергою, опублікувала відео розмови Краснова з російським куратором

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація