Кримські татари тотально бойкотували "вибори" російських окупантів - Чубаров

Кримські татари тотально бойкотували "вибори" російських окупантів - Чубаров

Рефат Чубаров / Фото: УНІАН

На одній з дільниць явка становила лише 9%.

Згідно із повідомленнями з різних куточків анексовної АРК, кримські татари масово бойкотували незаконні "вибори" до російської Держдуми.

Про це у Facebook повідомив глава Меджлісу й народний депутат Рефат Чубаров.

"Як не без гумору написав один з моїх співрозмовників, вказуючи на російських окупантів та їхніх прислужників – "Кене да бокъ ашадылар!" (з кримськотатарського – "знову лайна з'їли")", - написав він.

Також він процитував інформацію видання "Крим. Реалії": так звана "глава Сімферопольської дільничної виборчої комісії №266" Олена Агапова повідомила, що на цій виборчій дільниці кримські татари проігнорували вибори. Тут проживає 1818 виборців. З них понад 90% - кримські татари, решта - росіяни, українці та інші. На момент 18.00 явка виборців становила лише 9% виборців.

Нагадаємо, що в неділю, 18 вересня, в Росії відбулося голосування на виборах до нижньої палати парламенту – Державної думи. 

Москва вперше організувала вибори до свого парламенту на окупованих українських територіях – у Криму та Севастополі. Україна відмовила Росії в організації виборів на своїй території. Відмова стосується і російських дипломатичних представництв – посольства та консульств. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація