Кривава ДТП у Тростянці: п'яний водій без прав збив чотирьох людей

Кривава ДТП у Тростянці: п'яний водій без прав збив чотирьох людей

Кривава ДТП у Тростянці: п'яний водій без прав збив чотирьох людей

У Тростянці сталася жахлива ДТП

Кілька сотень мешканців міста хотіли лінчувати винуватця трагедії.

У місті Тростянець Сумської області сталася страшна аварія. Іномарка на великий швидкості знесла з дороги гурт молодих людей, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Хлопці поверталися зі стадіону. Йшли узбіччям і вийшли на дорогу, бо необхідно було обійти кучугур. Тоді й сталася аварія. Іномарка почала зупинятися вже після того, як збила чотирьох людей. Гальмівний шлях машини склад 100 метрів.

Двоє 20-річних хлопців загинули на місці ДТП. Двоє були травмовані. Однак водій і не думав надавати їм якусь допомогу. Він залишив закривавлену машину та втік. Невдовзі чоловіка затримали правоохоронці на виїзді з міста.

"Під час дослідження водія в лікарні було з'ясовано, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння. В його крові знайдено 2,1 проміле алкоголю", - розповів керівник слідчого відділу тростянецької поліції Юрій Жабко.

Загиблих хлопців у місті добре знали. Обоє були з порядних родин і мали чудову репутацію. На відміну від водія, котрого вже неодноразово затримували за кермування напідпитку та відібрали через це права.

"Це важко передати словами, що там було. Це крики, зойки та бажання розправитися з правопорушником. Коло двохсот чоловік на місці події. Буквально за дві-три хвилини зібралося дуже багато людей", - пригадує керівник місцевої поліції Віталій Лебедєв.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Водій затриманий. У вівторок йому обиратимуть запобіжний захід. І цього ж дня ховатимуть загиблих.

Минулого тижня моторошна аварія сталася на Полтавщині. Там машина швидкої збила людину вже після зіткнення. Чоловік загинув.

Кореспондент ТСН Оксана Солодовник

На Сумщині іномарка влетіла у натовп молодих людей

На Сумщині іномарка влетіла у натовп молодих людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація