Криваві напади на херсонські бензоколонки можуть перетворитися на серійний злочин

Криваві напади на херсонські бензоколонки можуть перетворитися на серійний злочин

Криваві напади на херсонські бензоколонки можуть перетворитися на серійний злочин

Вбивство двох працівників АЗС – уже другий за останній час випадок пограбування заправок в області.

На Херсонщині розшукують злочинців, які розстріляли двох людей на заправці у Голопристанському районі. Тіла потерпілих виявили зранку, в обох – множинні вогнепальні поранення, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

АЗС розташована прямо на трасі, за півкілометра від села Бехтери. Це дорога до курортного Залізного Порту. Убивство сталося близько 5:00 ранку, визначили експерти. Про два закривавлених тіла повідомив проїжджий, який зупинився тут заправитися.

Сьогодні заправка була зачинена. Там чергував один охоронець. Каже, заступив на зміну вже після нападу. Подробиць того, що сталося до цього, він не знає. Жителі села розповідають, що обидва загиблих тутешні. Вони давно працювали на цій заправці. Зухвалим розстрілом тут налякані. "Село поряд, двох людей убили, чого ж не переживати? Господарі подбали про антену, а про безпеку людей – ні", - нарікають селяни.

На Херсонщині невідомі розстріляли 2 людей на заправці

На Херсонщині невідомі розстріляли 2 людей на заправці

На АЗС не помітно камер спостереження. Селяни впевнені, що не було тут і інших спецзасобів для охорони. А оскільки це остання заправка перед курортним Залізним Портом, улітку клієнтів тут вистачало. Тож каса порожньою не стояла.

У поліції коментувати зухвалий розстріл на трасі відмовляються. Обмежилися лише офіційною інформацією на сайті. Головна версія вбивства – пограбування, оскільки в касі грошей на момент приїзду правоохоронців не було. Також повідомляється, що вбивць розшукує сотня оперативників.

За останній місяць це вже другий напад на заправку на Херсонщині. Два тижні тому двоє молодиків у масках зі зброєю напали на сільську заправку в сусідньому Бериславському районі. Там заправник вижив після поранення, але нападників шукають досі. Чи нинішнє пограбування – справа рук одних і тих самих людей і чи йдеться про серію нападів, у поліції поки що не коментують.

Кореспондент ТСН Олена Ваніна

Повʼязані теми:

Наступна публікація