Криваві "війни" за бурштин: на Житомирщині розтрощили авта нападників та арештували членів "банди"

Поліція проводить слідчі дії на місці сутичок

У Житомирській області арештували 9 учасників кривавої сутички у Олевському районі поблизу родовища бурштину, пише "1ZT.Ua" з посиланням на заяву голови райдержадміністрації Василя Невмержицького.

За його словами, до села приїхали близько 30 осіб на 8 автівках без номерів, з яких 4 автомобілі розбиті селянами.

На місце сутички одразу виїхали працівники СБУ, поліції та прокуратури. Наразі правоохоронці затримали 9 невідомих. На місці перестрілки тривають слідчі дії, правоохоронці вилучають докази.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, вранці у Житомирській області відбулася перестрілка поблизу бурштинового родовища. Є поранені.Стрілянина відбулася поблизу с. Обище Олевського району. Сутичка сталася між представниками "заїжджих" бандитських угрупувань та місцевими.

Пізніше, в Олевському районі на Житомирщині знайшли паспорти невідомих, які і влаштували сутичку. Документи були вилучені із автомобілів, на яких приїхали невідомі та які пізніше захопили місцеві. При цьому, стало відомо, що внаслідок перестрілки, троє осіб шпиталізовано. За словами селян, бандитські угрупування приїхали до їхнього села, щоб захопити контроль над родовищем бурштину та підпорядкувати собі місцевих жителів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація