Луценко наполягатиме на відновленні слідства у справі мажора Толстошеєва

Луценко наполягатиме на відновленні слідства у справі мажора Толстошеєва

Луценко наполягатиме на відновленні слідства у справі мажора Толстошеєва

Генпрокурор витребував у столичної прокуратури провадження.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто взявся за справу 21-річного Станіслава Толстошеєва, який влаштував смертельну ДТП на "Лівобережній" у Києві.

Напередодні стало відомо, що справу закрили, оскільки за висновками експертизи водій мав судомний напад і під час вчинення аварії знепритомнів.

Як повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган, генпрокурор витребував провадження щодо Толстошеєва у столичної прокуратури.

"Після вивчення формальних причин закриття справи генпрокурор буде наполягати на відновленні слідства. Винні у покриванні мажора будуть притягненні до відповідальності. Справедливість буде відновлена", - повідомляє Сарган.

Нагадаємо, 9 січня у столиці на метро "Лівобережна" джип з донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар і наїхав на продавщицю стихійного ринку, яка загинула.

Згодом журналісти з'ясували, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Батьки Толстошеєва стверджували, що у нього вроджений порок серця. 

За даними журналіста Дмитра Гнапа, Толстошеєв не вперше став винуватцем аварії і раніше вже уник покарання. 13 січня Толстошеєву висунули підозру. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація