Луценко планує звільнити половину заступників – нардеп

Луценко планує звільнити половину заступників – нардеп

Фото: УНІАН

Зокрема, на їх місце генпрокурор планує призначити людей не із "системи"

Генеральний прокурор Юрій Луценко планує звільнити половину своїх заступників. Про це заявив нардеп від "БПП" Мустафа Найєм у Fаcebook.

Після зустрічі із Луценком, Найєм повідомив, що генпрокурор має намір звільнити 3 заступників генпрокурора.

"Наскільки я зрозумів, вже найближчим часом будуть звільнені троє, тобто половина, заступників. (Нагадаю, зараз їх шестеро, в тому числі, за посадою - керівник НАБУ Назар Холодницький). Не можу сказати, що я задоволений прізвищами тих, хто залишиться. Мені здається, репутаційно вони будуть якорем для самого Юрія Віталійовича", - написав парламентар.

Водночас, Найєм повідомив, що Луценко готує призначення двох осіб, які не є учасниками "системи".

"У той же час, порадували прізвища двох майбутніх заступників. Один з них - відомий адвокат, другий - фахівець з хорошим міжнародним досвідом", - написав Найєм.

При цьому, нардеп повідомив, що посаду прокурора Владислава Куценка скорочено, а сам він пішов у відпустку.

"І з зовсім позитивного, що вдалося дізнатися не в кабінеті Генпрокурора, а в коридорах - посаду прокурора Владислава Куценка скорочена, сам прокурор взяв відпустку, і є всі підстави вважати, що назад він не повернеться", - розповів Найем.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко розповів, коли проведе кадрові зміни у всіх структурних підрозділах Генеральної прокуратури. Луценко наголосив, що інформація щодо намірів залишити на посадах "старий керівний склад" не відповідає дійсності. Окрім того, за словами Луценка, наразі ніхто не в змозі надати 1200 працівників центрального апарату, які працюватимуть результативно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація