Луганська міліція розписалася в безсиллі контролювати криміногенну ситуацію у регіоні

Луганська міліція розписалася в безсиллі контролювати криміногенну ситуацію у регіоні

Луганська міліція констатувала вихід з-під контролю криміногенної ситуації у регіоні / Фото: Reuters

Велика кількість вогнепальної зброї потрапила до рук жителів області.  

Криміногенна ситуація на Луганщині на сьогодні вийшла з-під контролю міліції.

Про це йдеться в повідомленні ГУ УМВС України в Луганській області.

В міліції зазначили, що лише за останні дні в області скоєно велику кількість розбійних нападів, вбивств, грабежів та викрадень автотранспорту із застосуванням автоматичної зброї.

"Сьогодні озброєні автоматичною зброєю бойовики прийшли на штрафмайданчик, розташований на вулиці Володимирській. Погрожуючи розстрілом охоронцю штрафмайданчика, забрали в нього телефон, ключі й викрали 10 автомобілів, які є речовими доказами у кримінальних провадженнях", - заявили в МВС.

Крім того, 5 травня у Свердловську озброєні автоматами бойовики захопили дві вантажівки, а 4 травня - викрали інкасаторську машину з грошима.

"В області, на так званих "народних блокпостах", метою яких, як стверджували їхні організатори, є захист області від потрапляння на її територію "небажаних гостей", зараз озброєні люди займаються бандитизмом і мародерством. Вони зупиняють великовантажний транспорт, що завозить в область продукти харчування, бензин і тощо, просто викрадають вантаж, і відвозять у невідомому напрямку. Що це? Де ж спокій і мир, який обіцяли жителям області люди, які взяли в руки зброю? Чи до нас у область прийшли повна анархія і бандитизм?", - додали в міліції.

Раніше повідомлялося, що бойовики захопили зброю і спалили радіолокаційну станцію на Луганщині.

Повʼязані теми:

Наступна публікація