Львів'яни бояться тарганів і щурів через апокаліпсис на сміттєзвалищі

Львів'яни бояться тарганів і щурів через апокаліпсис на сміттєзвалищі

Фото: УНІАН

Центр обласного центру справляється з відходами.

У Стрию Львівської області було незначне займання на сміттєзвалищі, але його дуже швидко загасили. Таким чином, на кількості смітників це не позначилося. 

У Львові ситуація залишається стабільною. У середмісті доволі чисто - сміття вивозять. Зрештою, інакше і бути не може, адже у центрі обласного центру завжди багато туристів. Натомість у деяких спальних районах контейнери переповнили. Місцями непотріб валяється довкола баків. Удень було доволі спекотно і переповнені смітники тхнуть. Львів'яни, які за цим спостерігають, налякані можливими наслідками. "Буде катастрофа: почнуться миші, таракани, щурі. Тому все почне жити у нас у районах", - не виключають такого сценарію місцеві мешканці.

Фірми, які вивозять сміття не кажуть, куди його відвантажують. Вони бояться, аби люди не блокували дороги і сміттєвози. З власних джерел ТСН.Тиждень відомо, що львівське сміття везуть у різні райони області. Проте деякі міста відмовились приймати непотріб. Наприклад, йдеться про Жидачів і Новий Розділ.

Тому наразі шукають ділянку під новий полігон і сміттєпереробний завод. Щоправда, за найоптимістичнішими прогнозами на це піде рік. Вочевидь увесь цей час Львову так і доведеться підкидати своє сміття на полігони сусідів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація