Львівський депутат про кордон силовиків під міськрадою: Повертаються часи Януковича

Львівський депутат про кордон силовиків під міськрадою: Повертаються часи Януковича

Фото: Facebook/Олесь Зварич

Депутатський корпус готовий оголосити недовіру Садовому, стверджує Телішевський. 

Депутати Львівської міської ради обурені надзвичайними заходами безпеки навколо Ратуші, де сьогодні, 9 червня, проходить сесія.

Про це повідомив ТСН.ua голова фракції партії УКРОП у міськраді Ігор Телішевський.

За його словами, ініціював стягнення бійців Національної гвардії мер Львова Андрій Садовий, який мав би прозвітувати про результати своєї діяльності на посаді, яку обіймав уже 10 років.

"До Львова повертаються часи Януковича, коли стягувались спецпризначенці, велика кількість правоохоронців. Ми обурені такою поведінкою мера Садового, який фактично боїться власних виборців", - заявив політик.

Також Телішевський додав, що депутатський корпус готовий висловити недовіру і відправити у відставку Андрія Садового, який допустив трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі.

"У Великих Грибовичах зараз другий Чорнобиль, тому що ситуація насправді жахлива. Там загинув наш депутат, який працював рятувальником. Влада замовчує масштаби трагедії, яка через кілька років дається взнаки", - зазначив Телішевський, додавши, що хіміки, які викладають в місцевих університетах, констатують відсутність в Україні закладів, які б могли встановити правдиві показники забруднення повітря.

Нагадаємо у своєму відеозверненні Андрій Садовий заявив, що норми забруднення повітря у Львові у межах норми, тому підстав для паніки не існує.

Сьогодні, 9 червня, розпочнеться сесія  Львівської міської ради, очікується звіт Андрія Садового щодо ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі. Займання сталося там ще в суботу, 28 травня, ввечері. 30 травня сміттєзвалищі стався обвал, під яким опинилися троє пожежників. Всі вони загинули. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій констатують, що нині осередки відкритого вогню розкидані на площі до 800 квадратних метрів. Станом на 18.00 8 червня роботи щодо гасіння пожежі на сміттєзвалищі у Львівській області продовжувалися



сміттєзвалище

Повʼязані теми:

Наступна публікація