"Люстратор 7.62": чи відновляться на посадах скандальні прокурори, та як обирають дороги для ремонту?

"Люстратор 7.62": чи відновляться на посадах скандальні прокурори, та як обирають дороги для ремонту?

Подробиці у випуску "Люстратор 7.62", сьогодні, 18 травня, о 19:20, на телеканалі "2+2". 

Сьогодні, 18 травня, в програмі "Люстратор 7.62" на телеканалі "2+2" у першій частині програми вийде продовження журналістського розслідування про повернення на посади славнозвісних київських прокурорів, які були спіймані на корупції та бандитизмі.

У попередніх матеріалах журналіст "Люстратору" Володимир Тимофійчук розповідав про прокурорську "четвірку", учасники якої просто під час судового засідання в групі Viber під назвою "Лисі Птахи" в СМС повідомленнях обговорювали варіанти розправи над людиною.

Фото- і відеодокази переписки, які були відзняті журналістами під час суду, викликали суспільний резонанс та гучні заяви високопосадовців про проведення службових перевірок і відсторонення одіозних прокурорів від виконання обов'язків

Проте, екс-прокурори тодішньої Дніпровської районної прокуратури столиці Артем Тендітний і Денис Соловей, а також Антон Дрозд – в минулому заступник прокурора району, та колишній старший прокурор відділу прокуратури міста Києва Сергій Лисенко не тільки не понесли покарання, а й мають змогу знов повернутися до правоохоронних органів.

Хто саме покриває прокурорів, та чому, попри факти їхнього злочину, слідство не проводить відкритого розслідування, а суд закриває справу - дивіться подробиці в сюжеті "Люстратора".

Друга тема програми буде присвячена нещодавньому розпорядженню Голови КМДА про капітальний ремонт доріг в Києві. Журналістка "Люстратора" Олена Самсонова дізнавалась, чому столична влада вирішила відремонтувати саме ті дороги, на яких розташовані компанії гаранта України та його партнерів по бізнесу. Окрім того, ремонт заплановано на вулиці, де розташоване консульство скандальної офшорної зони – Республіки Сейшельські острови. Чим керується міська влада, вирішуючи проводити вибірковий ремонт, і чому список вулиць збігається з переліком інтересів президента?

Про це та інше дізнавайтеся у випуску програми журналістський розслідувань "Люстратор 7.62" щосереди о 19:20 на телеканалі 2+2.

Наступна публікація