Малолітня мама-вбивця: 9-класниця викинула з багатоповерхівки ще живе немовля

Малолітня мама-вбивця: 9-класниця викинула з багатоповерхівки ще живе немовля

Слідчі вже встановили, що дитинка не загинула при пологах.

На Вінничині 14-річна школярка народила хлопчика і викинула його вночі з 5-го поверху будинку, через що немовля загинуло. Батьки, вчителі та сусіди в один голос запевняють, що про вагітність навіть не здогадувались, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Породілля мало не стекла кров'ю у власній кімнаті. До лікарні її вже вранці привезли батьки, котрі тепер відмовляються від спілкування з пресою. "Було встановлено факт народження поза лікарнею. Вона не було готова, не сформована, як жінка, для того, щоб пологи відбулися", - каже заступник головного лікаря Ігор Грубеляс.

На Вінниччині 14-річна школярка народила хлопчика і викинула його з вікна

На Вінниччині 14-річна школярка народила хлопчика і викинула його з вікна

Експертиза вже встановила, що хлопчик важив 3 кг і був живим у момент, коли мати перерізала пуповину, відкрила вікно та викинула дитину надвір. Чому школярка наважилася на такий учинок, правоохоронці досі не розуміють. "Можливо, мати залякувала про те, що у тебе такий вік, ти дивися, акуратно, щоб не залетіти, як так по-молодіжному сказати", - припускає керівник слідчого відділу козятинської поліції Дмитро Микитюк.

Сусіди розповідають, що дівчина – єдина донька у батьків, сім'я цілком благонадійна, нічого незвичного не помічали. "Нормальні батьки, коли мами з папою немає – бабушка тут. Не скажеш, що за дитиною не дивилися. Пару днів назад я бачила цю дитину, не було в неї ні животика, нічого не було", - твердить сусідка Тамара. У школі теж твердять, що й гадки не мали, що 9-класниця при надії. "Дитина не прогулювала, вона завжди була у школі, не запізнювалася, була у школі постійно на очах", - каже класний керівник Олена Федорук. Більше того, пригадують, що вагітність примудрилися проґавити навіть медики, бо місяць тому дівчинка захворіла, тож до неї викликали терапевта. "У неї був лікар удома. Можу подивуватися собі, якщо лікар не відчула", - каже директор школи Євгенія Кудрявець.

Тепер вчителі кажуть, що це буде уроком для них, а надто для батьків, адже саме через байдужість дорослих малолітня породілля стала малолітньою вбивцею – їй тепер загрожує 5 років в'язниці. Батька немовляти слідчі уже знайшли - йому 17 років, він вчиться в технікумі. Він твердить, що від дитини не відмовлявся, з дівчиною не сварився, але відповіді на запитання, коли вони збиралися розповісти про стосунки і немовля батькам, уникає.

Як уже повідомлялося, у Козятині на Вінничині 14-річна дівчина ховала від батьків, що вагітна. 28 січня, вночі вдома вона народила дитину, після чого викинула її з п'ятого поверху. Немовля загинуло. Дівчину з сильною кровотечею рано-вранці виявили батьки. Одразу ж викликали швидку допомогу. І лише в лікарні дізналися від медиків, що та вночі народила дитину.

Кореспондент ТСН Анна Тітовська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація