Маму відомої співачки Юлії Лорд випустили із СІЗО

Маму відомої співачки Юлії Лорд випустили із СІЗО

Маму відомої співачки Юлії Лорд випустили із СІЗО

Наталію Лордкіпанідзе відпустили під домашній арешт

Найближчі півтора місяці вона проведе під домашнім арештом.

Маму співачки Юлії Лорд випустили із СІЗО під домашній арешт - так вирішив апеляційний суд у Києві. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Адвокати правозахисниці Наталії Лордкіпанідзе в апеляційному суді оскаржували тримання під вартою своєї клієнтки. Після оголошення ухвали вона усміхається, і ще з-за ґрат обіцяє, що доведе свою невинуватість.

До зали суду її донька, українська співачка Юлія Лорд, прийшла з квітами. Каже, маму не бачила майже три тижні. Вона досі не може повірити, що її маму підозрюють у тяжкому злочині. Напередодні засідання в інтерв'ю ТСН зізналася - лише зараз приходить до тями.

"Я не можу чомусь заспокоїтись. Це біда, яка прийшла в наш дім, і декілька перших днів я взагалі не розуміла, де я знаходжуся, і що відбувається. Я не спала. І тільки останнім часом приходжу якось до тями, і знаходжу в собі сили для боротьби", - каже співачка.

Маму Юлії Лорд підозрюють в організації замовного вбивства її колишнього чоловіка. В СБУ стверджують, що Наталія Лордкіпанідзе замовила його за три тисячі доларів, а вони запобігли злочину - зімітували вбивство і затримали жінку під час передачі частини винагороди - 20 тисяч гривень.

У СІЗО Наталя мала пробути до початку судового розгляду - його призначили на 28 березня. І до цього прокуратура відмовляється розкривати подробиці справи, але запевняє - має усі підтвердження.

Мама Юлії з її вітчИмом були разом майже 20 років і мають двох спільних дітей. Але, як каже співачка, їхні стосунки були емоційними. Свого часу мама сама допомогала вийти чоловікові з за ґрат.

"Моя мама завжди все життя допомагала йому у всьому, дбала про його інтереси, витягала його з в'язниці. Коли потрібно було взяти кредит, вона дозволила це зробити, під заставу своєї квартири", - каже Юлія.

Коли у СІЗО опинилися її мама, співачка намагалася зустрітися з вітчимом і прояснити ситуацію. Але марно.

"Ми декілька разів намагалися з ним зустрітися і поговорити. І щоразу це відбувалося все агресивніше, і агресивніше. Оскільки ця людина сама по собі деспотична, тиранічна, експансивна, я звикла до таких проявів його поведінки", - каже Юлія Лорд.

Наразі Віктор Лордкіпанідзе живе у спільній з колишньою дружиною квартирі і спілкуватися не з ким не хоче.

Наступні півтора місяця Наталія не матиме права виходити з квартири своєї доньки. Виняток - виклик на слідчі дії.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Маму співачки Юлії Лорд випустили із СІЗО під домашній арешт

Маму співачки Юлії Лорд випустили із СІЗО під домашній арешт

Повʼязані теми:

Наступна публікація