Дружина Порошенка у "Сніданку з 1+1" поділилась рецептом млинців і приготувала їх із особливими дітками

Перед святковими вихідними дружина президента України поділилася власним рецептом млинців та секретами приготування.

Напередодні Великоднього посту дружина президента України пані Марина Порошенко, у студії "Сніданок з 1+1" поділилася своїми рецептами млинців.

Разом із юними господинями Олею та Софією - дітьми з особливими потребами - пані Марина приготувала млинці та розповіла секрети щодо їх приготування.

Свято Масниці починається 7 березня і триватиме воно цілий тиждень, до 13 березня. Називають свято по-різному: масляна, масниця або сирна седмиця, так як в ці дні, православні готуються до Великого посту, який починається після Масниці.

Масляну святкували в Україні, ще в язичницькі часи, тоді поклонялися Сонцю. Свято, за традицією, відзначалося в період весняного рівнодення.

Марина Порошенко разом із Русланом Сенічкіним приготували незвичайні млинці

Марина Порошенко разом із Русланом Сенічкіним приготували незвичайні млинці

Нагадаємо, нещодавно дружина президента України Марина Порошенко обурилась випадком у ресторані Львова, у якому зневажливо поставились до людини з діагнозом ДЦП. Перша леді записала звернення до українців, у якому висловила свою підтримку суспільному обуренню та нагадала, що від прикрих випадків не застрахований ніхто. Згодом, вона запросила хворого на ДЦП львівського таксиста на філіжанку кави. Перша леді зустрілася з Романом у київському кафе. Говорили про людей з особливими потребами та про акцію "На каву з другом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація