Масова ДТП у Кіровограді: дві маршрутки зіткнулися з двома легковими авто

Масова ДТП у Кіровограді: дві маршрутки зіткнулися з двома легковими авто

Відомо про одну постраждалу - водія "ВАЗ"

У Кіровограді на одному із міських перехресть сталася масова ДТП за участі двох маршруток та двох легкових автомобілів, пише "УНН".

Пригода сталася на перетині вулиць Єгорова та Михайлівської.

"За словами свідків, автомобіль "ВАЗ" рухався по вулиці Єгорова та не віддав перевагу в русі автомобілю "Тойота", який прямував по вулиці Михайлівській. Після цього відбулося зіткнення і подальше чергове зіткнення з маршрутним таксі", - цитує видання рядового поліції Клягина.

У результаті зіткнення жінку-водія ВАЗ госпіталізували. Втім детальної інформації щодо причин аварії наразі немає.

Нагадаємо, на Полтавщині поблизу села Глибока Балка сталася моторошна ДТП, у якій загинули чотири людини. За попередньою інформацією, 41-річна киянка за кермом автомобіля Subaru Forester зіткнулася із автомобілем ВАЗ-2110. Унаслідок потужного удару, яким вітчизняного легковика відкинуло з дороги, жінка отримала перелом обох ніг і була госпіталізована. Водночас 23-річний водій ВАЗа та троє його пасажирів – двоє 21-річних і один 23-річний – загинули на місці. Наразі правоохоронці встановлюють обставини жахливої ДТП, також відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення ПДД, яке спричинило смерть кількох осіб, порушнику загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація