Масові безлади на Рівненщини: нападники приїхали на 15 машинах без номерів

Масові безлади на Рівненщини: нападники приїхали на 15 машинах без номерів

У селі на Рівненщині сталася бійка із застосуванням зброї / Фото: ГУ НП у Рівненській області

У селі пролунали постріли, є поранені.

Унаслідок безладів на Рівненщині троє людей отримали поранення після пострілів зі зброї, а понад десять дістали синці та забої. Масові сутички сталися в селі Єльне, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Туди на 15 машинах без номерних знаків приїхав гурт молодиків із сусіднього селища Рокитне. "Гості" були у масках, балаклавах та зі зброєю.

У безладах розтрощили дві автівки. Загроз життю постраждалих немає.

"До лікарні звернулися троє потерпілих із вогнепальними пораненнями – руки, ноги. Інші потерпілі із заявами до поліції ще не звертались. В основі цього конфлікту є незаконний видобуток бурштину. Наразі встановлюється, з якої зброї були здійснені постріли, в кого ця зброя була, вид зброї", - пояснила представник полції Інна Березовська.

Днями активісти Автомайдану зняли з безпілотника вражаюче відео нелегальних бурштинових промислів на межі Рівненської і Волинської областей. Його масштаби – неймовірні. Сотні людей, дорога спецтехніка та навіть військові машини. Роботи тривають серед білого дня. Ні влада, ні правоохоронці цього вперто не помічають.

Раніше повідомлялося, що нападників на село Єльне було близько трьох десятків. За попередньою версією, вони користувалися травматичною зброєю.

На Рівненщині сталася бійка зі стріляниною

На Рівненщині сталася бійка зі стріляниною

Повʼязані теми:

Наступна публікація