Масштабна ДТП з пожежею на Львівщині: п'яний водій протаранив чотири авто, загинула жінка

Винуватець аварії утік з місця події.

На Львівщині ввечері у четвер, 20 жовтня, сталася масова ДТП із пожежею.

Про це повідомив активіст та депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на сторінці спільноти "Варта1" у Facebook.

"На виїзді з Івано-Франкове в сторону Яворова знову аварія", - написав він.

Як з'ясувалося, на трасі Львів-Краковець зіткнулися одразу чотири авто - Skoda Fabia, Volkswagen T5, Lancia Lybra та Lincoln, у результаті чого останнє спалахнуло, його водій утік з місця аварії.

За даними ДСНС, унаслідок ДТП загинула пасажирка Skoda Fabia, також були травмовані водій Skoda, якого заблокувало через потужний удар, та пасажир Lincoln, вони наразі госпіталізовані із травмами різного ступеня важкості у Новояворівську центральну районну лікарню.

Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська зазначила, що попередньо встановлено, що водій Lincoln не впорався з керуванням, виїхав за зустрічну, де зіткнувся спершу з Lancia, далі з Volkswagen, а відтак зі Skoda, пише Zaxid.net.

Своєю чергою, очевидці наголошують, що винуватець ДТП був п'яним, нібито раніше його вже неодноразово затримували за водіння в нетверезому стані.

Нагадаємо, напередодні на Вінниччині сталася моторошна ДТП із вибухом та пожежею за участю вантажівки та дизель-поїзда. Водій та двоє людей, які сиділи у лісовозі, згоріли живцем

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація