Мати, яка заморила голодом сина, у соцмережах іскрилася любов'ю до дітей і була без тями від коханця

Переважна більшість постів на її сторінці присвячені дітям і коханій людині.

Жінку, яка заморила голодом свого сина, звуть Владислава Подчапко.

Про це ТСН стало відомо з власних джерел.

Якщо судити про жінку з її сторінки у соцмережі "ВКонтакте", то вона іскрилася любов'ю до своїх дітей і була без тями від свого коханця, якого називала чоловіком. Переважна більшість постів на її сторінці присвячені її дітям і коханій людині.

У Владислави багато фотографій її доньки із сином, під ними ласкаві підписи: "Мамина радість", "Красуня", "Моя любов", "Люблю тебе милий".

Також вона захоплювалася своїм цивільним чоловіком: "Мій чоловік завжди правий, завжди кращий і завжди переможець. Ще б пак, це ж мій чоловік". Головний статус на сторінці Подчапко теж стосується її коханця: "У тебе буде один друг, найкращий, назавжди, і цей друг - твій чоловік. А решта так, знайомі".

Нагадаємо, 20-річна жінка залишила двох малих дітей удома на дев'ять днів без догляду. Цей час жінка проводила з коханцем. Коли вона повернулася додому, то виявила, що хлопчик помер, а його сестра перебуває у непритомному стані. На допиті у прокуратурі жінка заявила: "Я не знала, що діти можуть померти". Як повідомив уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, жінка перебуває у доброму гуморі. Розповіла, що переїхала з Миколаєва до Києва близько року тому разом з двома дітьми від першого чоловіка, хоча "від самого народження говорила, що не любить їх і навіть хотіла здати до притулку". Однак діти продовжували жити з матір'ю, оскільки рідний батько проявляв до них агресію.

У Києві мати свідомо морила голодом своїх дітей

У Києві мати свідомо морила голодом своїх дітей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація