Матір-убивця немовлятка на Вінниччині примудрилася 9 місяців ховати від чоловіка вагітність

Матір-убивця немовлятка на Вінниччині примудрилася 9 місяців ховати від чоловіка вагітність

У родині запевняють, що ніхто не здогадувався про дитину.

34-річна породілля з міста Хмільник Вінницької області, яка просто на роботі в туалеті народила та задушила малюка, приховувала свою вагітність від колег і членів родини. Принаймні так вони тепер кажуть, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У магазині, де сталися пологи та вбивство, жінка пропрацювала менше місяця. Того ранку прийшла на роботу бліда, поскаржилася на погане самопочуття і зачинилася в туалеті на 40 хвилин. Колеги викликали їй швидку. "Кажу до неї: зараз виломаю двері, відкрийся! Вона відкрила, встала у дверях і не пускає, штовхає мене: я зараз приберу, вибачте, у мене пронос, і закриває двері. Тоді я за рукав, кличу Світлану Петрівну і ми її у швидку", - розповіла директор крамниці Марія Поліщук.

Жінка народила у туалеті немовля та одразу задушила його

Жінка народила у туалеті немовля та одразу задушила його

Найбільший шок пережила колега породіллі Світлана Слободянюк. "Я пішла прибирати, стояв сміттєвий бачонок. Думала: заберу і помию. Але забрала, він важкий. Я відкрила – там пакет. Суто з цікавості подивлюся, що там у пакеті, розірвала – а там спинка дитини", - каже свідок. Немовлятко було неживе, з магазину викликали поліцію. "Без єдиного зойка, без нічого вона народила дитину", - дивується колега Світлана. "Травма така. От як вона збирається далі жити", - не розуміє начальниця Марія.

Колеги кажуть, що Людмила ні словом не прохопилася про вагітність. Те саме твердить і її чоловік – присягається, що навіть не здогадувався. В родині вже є дві маленькі дитини, які ходять у школу. Чому жінка так поставилася до третього – ніхто не знає, навіть сама породілля. "Я не знала, що сталося, я боялася. Такий був стан, просто нічого не хотіла. Я не бачила, що там дитина була. Там дуже багато було крові, слизу, я подумала, що в мене викидиш, чи що. Я думаю, зараз усе це бігом сховаю, щоб не бачили", - зізнається Людмила Сеник.

Акушерки лікарні кажуть, що коли жінка заспокоїлася, то визнала, що дитину замотала у мішок і залишила на місці злочину. Саме так трактують її поведінку слідчі, адже дитина народилася живою і була миттю задушена матір'ю. Слідчі дії з нею ще не проводили, попереду у жінки психіатрична експертиза. Якщо підозрювану визнають осудною, вона може втратити волю на 5 років.

Кореспондент ТСН Анна Тітовська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація