Майданівці пригрозили журналісту ТСН і порадили не з'являтися на Майдані

Майданівці пригрозили журналісту ТСН і порадили не з'являтися на Майдані

Не були привітними чоловіки і до інших представників ЗМІ

Сотня чоловіків, які живуть у центрі столиці, прийшли підтримати материнський пікет під АП.

Кілька десятків майданівців прийшли під Адміністрацію президента, щоб підтримати родичів військових з 72 бригади, які вимагають зустрічі з президентом. Побачивши камеру "1+1" чоловіки почали звинувачувати журналістів каналу у тому, що вони "брехливо" розповідають про тих, хто досі залишається жити на Майдані.

Коли журналіст ТСН Іван Гребенюк, спробував записати з ними коментарі, майданівці почали його фотографувати на телефони, у його бік лунали погрози. Також майданівці пригрозили розправою журналісту у разі, якщо він з'явиться на Майдані. Не були привітними чоловіки і до інших представників ЗМІ.

Майданіцівці хотіли спорудити барикаду

Матері ж військових були проти підтримки майданівців. Вони кричали чоловікам, щоб вони не їм допомагали, а їхали на Схід на заміню їхнім синам. Коли ж майданівці почали стягувати під будівлю Адміністрацію президента шини  і хотіли спорудити барикаду, розлючені батьки завадили їм і з лайкою "йдіть на х**, ми вас сюди не кликали", проганяють своїх "помічників".

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня, близько півтори сотні родичів військових з 72 бригади, які зараз перебувають в зоні АТО, зібралися під Адміністрації президента і вимагають зустрічі з Петром Порошенком.  Вчорашня зустріч родичів, які приїхали з Білої Церкви і Кагарлику, з заступником міністра оборони батьків не задовольнила.

Повʼязані теми:

Наступна публікація