Маєток під Києвом та донька-мільйонерка. Як живе винуватець скандальної ДТП Федорко

Елітна нерухомість записана на дочку Федорка. 

Екс-чиновник "Укрзалізниці" Іван Федорко, який спровокував скандальну ДТП із фотографом Максом Левіним, має шикарний маєток у Київській області.

Двоповерховий будинок із баштою розташований у селі Забір'я 

За даними Реєстру прав на нерухоме майно, право власності на ділянку і будинок площею 317, 3 квадрата належить дочці Івана Федорка  -  Юлії Матяш, 1991 року народження, пише LB.ua.

Окрім цього, донька екс-чиновника є співзасновницею компанії "Риф-транс ЛТД", яка займається вантажними перевезеннями. Примітно, що дівчина внесла до статутного фонду компанії 5 мільйонів гривень ще коли їй було 19 років. Також Юлія Матяш володіє автомобілем Audi A4 2016 року випуску, вартістю понад 50 тисяч євро (понад 1,3 млн гривень).

Нагадаємо, що 3 липня по дорозі на Боярку в Київській області "Audi Q7" Івана Федорка зіткнулася з автомобілем журналіста Макса Левіна, який їхав разом з дружиною та двома малолітніми дітьми.

4 липня голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун усунув директора вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов'язків.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація