Мажор розтрощив свій "Мерседес" об сміттєвоз і вбив при цьому людину

Мажор розтрощив свій "Мерседес" об сміттєвоз і вбив при цьому людину

Мажор розтрощив свій "Мерседес" об сміттєвоз і вбив при цьому людину

Фото: УНІАН

Трагічна аварія сталася у Чернівцях.

У Чернівцях 21-річний водій збив на смерть працівника сміттєвоза. Трагедія сталася пізно вночі, коли комунальники збирають сміття, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Працівники комунального підприємства якраз вивантажували сміття з контейнеру, коли в їх вантажівку на шаленій швидкості влетів легковик, збивши одного з комунальників. Авто в результаті удару відкинуло на протилежну сторону. Зупинилася машина лише вдарившись в електричний стовп.

Майже опівночі Денис Крилов почув під вікнами своєї квартири удар. Коли вибіг на вулицю, побачив, як водій "Мерседесу" намагається втекти з місця аварії. Працівник смітттєвоза вже був мертвий.

"Там нічого було рятувати, допомагати, нічого взагалі. Потім під'їхала поліція, почали його заводити в машину, тому що він почав чинити спротив, кричати. Але те, що він закривав машину та виходив з-за керма – я точно бачив", - розповів свідок.

За словами очевидців, пасажирів "Мерседесу" забрала інша автівка, а на місце аварії почали з'їжджатися друзі водія.

У Чернівцях водій збив працівника сміттєвоза

У Чернівцях водій збив працівника сміттєвоза

59-річний працівник сміттєвоза, якого збила іномарка, на підприємстві пропрацював майже 20 років. Свідком його смерті став син – теж працівник цієї фірми .

"Водієм цього автомобіля був його син. І це відбулося у нього на очах. Син працював основним водієм, батько підмінним. У грудні він мав виходити на пенсію, він мріяв про цю пенсію, у нього багато внуків", - розповів директор фірми "Альтфатер-Чернівці" Віталій Бутра.

У поліції кажуть, що підозрюваного у скоєнні ДТП поки що не затримували. На момент приїзду правоохоронців він не був за кермом, а стояв біля автівки. Причетність до аварії заперечував.

"Працівники поліції його затримали біля автомобіля, він доставав з машини документи. Виявилося, що автомобіль належить батькові цієї особи, яку ми затримали. З приводу тих обставин, водій стверджував: я за кермом не був. У нього позиція – я не пам'ятаю, хто був", - розповів начальник відділу з розслідувань ДТП ГУ НП в Чернівецькій області Ігор Стахов.

Як кажуть знайомі хлопця, новенький "Мерседес" бізнес-класу він отримав як подарунок на свій 21-й день народження від батька декілька місяців тому. Експертиза показала, що хлопець на момент аварії був у стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці викликали на допит його батька, аби той пояснив, яким чином автомобіль, зареєстрований на нього, збив на смерть людину.

Нещодавно у Чернівцях на цегельному заводі страшною смертю загинули двоє робітниківНаприкінці робочого дня слюсар підприємства проводив поточний ремонт механізму, що готує розчин для цегли. Чоловік перебував всередині дробарки, коли зненацька механізм самовільно запустився.

Кореспондент ТСН Олег Тудан

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація