"Мажора" Толстошеєва не повезуть до суду – журналіст

"Мажора" Толстошеєва не повезуть до суду – журналіст

Толстошеєв поки залишиться у лікарні / Фото: Facebook/Volodymyr Brrŕŕ

Поліція чекає, доки винуватець ДТП одужає.

Слідчий поліції Києва Вадим Лебедь заявив про те, що винуватця резонансної  ДТП Станіслава Толстошеєва не везтимуть до суду.

Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап.

За його словами, правоохоронці чекають, доки хлопця можна буде транспортувати.

"Щойно слідчий київської поліції Вадим Лебідь сказав, що Толстошеєв не поїде до суду до одужання і до транспортабельності. Коли це буде - не знає. Привіт правосуддю", - йдеться у повідомленні Гнапа.

 

Ну ось і все. Суду не буде. Стас "порок серця" Толстошеєв, він же "дітя порока", залишається в лікарні. Щойно слідчий...

Опубликовано Дмитро Гнапом 14 января 2016 г.

Відвідувачі лікарні, в якій перебуває Толстошеєв, опублікували фото із "мажором", який стоїть на сходовій клітці медичного закладу.  Тим часом лікар стверджував, що винуватця аварії нібито не можна транспортувати. 

Толстошеєв у лікарні / Фото: facebook/Дмитро Гнап

Нагадаємо, 9 січня, у столиці на метро Лівобережна  джип із донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар та наїхав на продавчиню стихійного ринку, яка загинула. Згодом журналісти зясували, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Він перебуває в одній зі столичних приватних клінік. Батьки Толстошеєва стверджували, що в нього вроджений порок серця. 

За даними журналіста Дмитра Гнапа, Толстошеєв не вперше став винуватцем аварії і раніше вже уникав покарання. 

13 січня Толстошеєву висунули підозру

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація