Медики під Києвом продали інвалідність за 1200 доларів

Медики під Києвом продали інвалідність за 1200 доларів

Фото: Прес-служба СБУ

Поліція відкрила справу за фактом хабарництва.

Друга група інвалідності в Ірпені під Києвом коштує 1,2 тис. доларів – близько 30 тисяч гривень. Стільки попросили в жінки за її оформлення в медико-соціальній експертній комісії, але гроші туди передали мічені, а поліція затримала за підозрою в хабарництві одразу чотирьох лікарів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Правоохоронці отримали вдосталь доказів, бо руки та одяг підозрюваних виявилися забруднені спеціальним порошком, яким обробляли купюри і який реагує на ультрафіолет. До поліції звернулася Оксана, яка переймається сильною алергією на сонце та мороз, через яку їй майже неможливо знайти роботу. Лікарі обіцяли їй другу групу інвалідності, але члени соціальної комісії сказали, що без грошей вище, ніж на третю, їй розраховувати не слід.

Медики ж твердять, що гроші від жінки не вимагали і не брали – вона сама поклала їх на стіл. Однак чотирьох членів комісії, включаючи голову, затримали. Потерпіла ж другу групу інвалідності таки отримала. Тільки-но в кабінет потрапили кошти – комісія відразу ж провела засідання. Пані Оксана сподівається, що слідство не призведе до скасування інвалідності.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

В Ірпені у жінки за оформлення інвалідності вимагали 1200 доларів

В Ірпені у жінки за оформлення інвалідності вимагали 1200 доларів

Повʼязані теми:

Наступна публікація