Меджліс вимагає призначити свого представника в Кабмін

Меджліс вимагає призначити свого представника в Кабмін

Фото: УНІАН

При цьому, у Меджлісі наголосили, що цю посаду повинна посісти прогресивна людина

Меджліс кримськотатарського народу наполягає на призначенні заступником міністра з питань окупованих територій свого представника. Про це заявив член Меджлісу Ескандер Барієв під час круглого столу, пише "Крим.Реалії".

За його словами, представник Меджлісу на цій посаді буде відповідати за кримськотатарський напрям у роботі міністерства.

"Це повинен бути представник Меджлісу кримськотатарського народу... прогресивна людина, кримський татарин", – заявив він.

При цьому, Барієв наголосив, що такої ж думки дотримується і лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв. Окрім того, обирати кандидатуру на цю посаду слід, виходячи із конкретних завдань, які будуть виконуватись цією людиною.

Нагадаємо, в окупованому Криму Меджлісу забороняють проводити жалобні заходи до річниці депортації. Зокрема, заборонені жалобні заходи у Судаку та Красноперекопську. В інших місцях заявки на проведення акцій вирішили не подавати взагалі. Бо не бачать сенсу це робити. Тим часом, в ООН відзначають погіршення становища кримських татар у Криму. За даними організації об'єднаних націй, татарів продовжують переслідувати.

У Криму Меджлісу забороняють проводити жалобні заходи до річниці депортації

У Криму Меджлісу забороняють проводити жалобні заходи до річниці депортації

Повʼязані теми:

Наступна публікація