Мешканці Слов'янська ночують на роботі, щоб не натрапити на "сліпу" кулю

Мешканці Слов'янська ночують на роботі, щоб не натрапити на "сліпу" кулю

У Слов'янську почали стріляти в мирних жителів

Люди бояться виходити на вулиці.

Мешканці Слов'янська залишилися без харчів, грошей та навіть можливості вийти з власної оселі, а сепаратисти вбивають мирних жителів, ідеться у сюжеті ТСН. 19.30

Уже який день жителі Слов'янська не виходять на вулицю – страшно. Звідусіль чути постріли. Хто не добрався додому - ночує прямо на роботі. 

На днях невідомі розстріляли жінку – вона просто вийшла на свій балкон. У так звану "сліпу" кулю жителі не вірять – кажуть, стріляли прицільно. 

Зброю, кажуть місцеві, ополченці роздавали направо і наліво першим зустрічним.  Батьки забороняють дітям ходити до школи, та й дістатися туди ніяк, адже транспорт не працює. 

У Слов'янську сепаратисти вбивають мирних жителів

У Слов'янську сепаратисти вбивають мирних жителів

Продукти в магазині швидко закінчуються - людей уже попередили не чекати завозу хліба найближчі кілька днів. 

У місті паніка та істерика – усі бояться, втім, різних ворогів – одні сепаратистів, інші – "Правого сектору". Довести, що безлад та війну в місті спровокували саме ополченці, прихильникам Донецької республіки - марна річ. Місцеві бойовики грабують магазини, а винні – бандерівці. 

Частина людей вірить, що ополченці – визволителі,  їх годують та захищають. Саме через цивільних людей на жорстоку зачистку держава не піде. 

Як вже раніше повідомлялося, дзвіниці захопленої Святогорської Лаври бойовики використають як снайперські позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація