"Міліцейське свавілля" у Врадіївці вивело жителів Донецька і Сімферополя на мітинги

"Міліцейське свавілля" у Врадіївці вивело жителів Донецька і Сімферополя на мітинги

Українці підтримують жителів Врадіївки / Фото: telegraf.com.ua

Люди вимагали покарати винних у звірячому зґвалтуванні Крашкової.

У Донецьку місцеві блогери та громадські активісти пікетували обласне управління МВС в знак солідарності з жителями Врадіївки, які збунтувалися проти "міліцейського свавілля", коли стало відомо, що місцеву жительку могли зґвалтували двоє правоохоронців.

Як передає ZN.UA на мітинг, організований з допомогою соціальних мереж, зібралося близько п'ятдесяти учасників.

Присутні нагадали про те, що і в Донецькій області працівники міліції неодноразово здійснювали злочини, та не всі винні були покарані за свої правопорушення.

Крім того, учасники пікету зажадали відставки міністра МВС Віталія Захарченка, його заступника Віктора Дубовика і начальника ГУМВС України в Донецькій області Романа Романова.

У свою чергу, керівник прес-служби обласної міліції Ігор Дьомін зазначив, що донецькі правоохоронці засуджують дії своїх врадіївських колег, і борються з незаконними діями своїх співробітників.

Слідом за жителями Донецька подібний мітинг провели і в Сімферополі.

Близько тридцяти жителів кримської столиці зібралися біля будівлі головного управління МВС України в Криму, щоб підтримати жителів селища Врадіївка. Сімферопольці також обурені, що у справі зґвалтованої дівчини досі не можуть покарати винних.

Як повідомлялося, у Врадіївці після бунту місцевих мешканців міліціонери таки затримали всіх своїх колег, підозрюваних у зґвалтуванні та жорсткому побитті жінки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація