Міліція затримала приїжджих сепаратистів, які підбурювали натовп у Костянтинівці

Міліція затримала приїжджих сепаратистів, які підбурювали натовп у Костянтинівці

Головний військовий прокурор вилетів у Костянтинівку / Фото: Instagram/Олена Коляденко

Зараз у місті ситуація спокійна.

Міліція затримала підбурювачів заворушень у Костянтинівці і їхні особи вже встановлені. Про це ТСН повідомили в міліції Донецької області.

Нині у місті спокійно, у міліції кажуть, що підбурювали місцевих приїжджі сепаратисти.

"Виявилося, що ця людина активно підтримувала під час окупації Костянтинівки 28 травня і була на боці сепаратистів. До нього буде маса питань, тому що його не було на нашій території весь цей час, а в цей момент він з'явився", - повідомив заступник керівника Донецької міліції Ілля Ківа.

Розслідування ДТП у Костянтинівці бере під особистий контроль головний військовій прокурор України. Він уже вилетів на місце трагедії у Донецьку область і вже наголосив, що до роботи будуть залучені найкращі слідчі прокуратури і працівники МВС. Зараз вже опитані основні свідки та затримані підозрювані у скоєні цього злочину, переконує прокурор.

"На даний момент затримано двоє військовослужбовців, один командир, другий рядового складу, які обґрунтовано підозрюються у скоєні цього ДТП , тобто цього злочину. За дорученням Президента я невідкладно вилітаю на місце події. З одним з керівників МВС ми скоординуємо наші дії по швидкому неупередженому справедливому і невідворотному покаранню тих, хто спричинив цю трагедію", - заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Нагадаємо, 16 березня вдень у місті Костянтинівка на Донеччині БМД під керуванням українських військовослужбовців спричинила смертельну ДТП.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація