Мін'юст не зміг обрати головного люстратора та оголосив новий конкурс

Мін'юст не зміг обрати головного люстратора та оголосив новий конкурс

Повторний конкурс відбудеться з 1 до 3 березня. 

Міністерство юстиції оголосило проведення повторного конкурсу на заміщення посади директора Департаменту з питань люстрації.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Відповідне рішення було прийняте членами конкурсної комісії за підсумками проведеного 17-20 січня відбору, у ході якого жодного з кандидатів не було визнаного переможцем конкурсу", - йдеться у повідомленні.

Повторний конкурс відбудеться з 1 до 3 березня. 

Документи приймаються до 18:00 23 лютого.

Нагадаємо, на початку січня Міністерство юстиції оприлюднило список кандидатів на посаду директора Департаменту з питань люстрації. Конкурс на посаду, який складатиметься з трьох етапів, мав пройти з 17 до 19 січня.

21 листопада 2016 року начальник люстраційного департаменту Міністерства юстиції Тетяна Козаченко заявила, що це її останній робочий день на держслужбі. "Саме цей день є останнім робочим днем на державній службі – посаді директора департаменту по питанням люстрації Мін'юсту. Для мене символічно піти саме в цей день, щоб дотриматися слова і бути гідною і вільною. Я радію можливості долучитися до громадських ініціатив, які вважаю дуже потужним інструментом змін", - заявила вона.

Виконувачем обов'язків директора департаменту з питань люстрації стала 23-річна Ганна Калинчук. Відповідне рішення ухвалило Міністерство юстиції України. За словами міністра Петренка, відставка колишнього керівника люстраційного департаменту Тетяни Козаченко була плановою, оскільки вона не збиралася перебувати на державній службі більше двох років.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Люстрація від Зеленського
Наступна публікація