Міноборони має виселити "революційні сили" із готелю на Майдані

Міноборони має виселити "революційні сили" із готелю на Майдані

Міноборони має виселити "революційні сили" із готелю на Майдані

Фото: Ліга.net

Протестувальники мають переїхати до приміщення "Азову". 

У Міноборони  домовилися із представниками "Революційних сил", які зайняли готель "Козацький" у центрі Києва, про переселення.

Про це директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства Валентин Федічев заявив в ефірі "Громадського".

Силовик наголошував, що переселення має розпочатися о 16 годині. Умови були погоджені із "керівником координаційної ради" протестувальників.

"Із керівником координаційної влади і безпосередньо з людьми, які там знаходяться. Тому я чекаю зараз 16:00, що були виконані наші спільні умови", - наголосив Федічев.

Представник Міноборони додав, що люди у камуфляжі прибули до готелю на законних підставах.

"У них була якась домовленість з дирекцією, але вичерпаний час їхнього  перебування. Вони спокійно перейдуть в інше приміщення і готель "Козацький" буде працювати як звичайний готель", – додав він.

Перевести радикальних протестувальників мають до приміщення "Азова".

Видання "Українська правда" повідомило, що станом на 16:50 люди у камуфляжі продовжують перебувати у приміщенні готелю. 

20 лютого у день вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні" люди у камуфляжі, які називаються "Революційними правими силами", зайняли актовий зал у готелю "Козацький". Згодом з'ясувалось, що приміщення було орендоване. Ці ж люди почали встановлювати намети на Майдані. Під час встановлення цих наметів сталася штурханина з силовиками.

Активісти РПС заявили, що залишатимуться на Майдані - там розгорнули намет. А владі висунули вимоги, серед яких - відставка президента та уряду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація